focus-news.netКъм момента няма информация за пострадали българи при нападенията в

...
 focus-news.netКъм момента няма информация за пострадали българи при нападенията в
Коментари Харесай

МВнР: Към 11.00 часа няма информация за пострадали българи при нападенията в Шри Ланка

 

focus-news.net

Към момента няма информация за потърпевши българи при нападенията в Шри Ланка. Това оповестиха за Агенция „ Фокус “ от пресцентъра на Министерството на външните работи. По информация на посолството ни в Индия към 11.00 часа няма данни за потърпевши български жители при терористичните офанзиви в три църкви и три хотела в Шри Ланка.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството в Индия на дежурен телефон: +919910999498.

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на Дирекция „ Ситуационен център “: +359 2 948 24 04 или имейл: [email protected].

„ Фокус “ напомня: По последни данни починалите при серията детонации в Шри Ланка точно на Католическия Великден са минимум 160 души. По данни на полицията са избухнали общо шест детонации – три в църкви и три в хотели, всички на територията и покрайнините на столицата Коломбо. Най-малко 35 от починалите са чужденци.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР